Verpakkingen

Binnen de AGF wereld zijn een oneindig veel mogelijkheden om te verpakken. Om aan de wensen van de klanten te voldoen heeft IQ Packing een divers machinepark opgebouwd. Het machinepark bestaat uit: Flowpackers, Foodtainers, Netmachines, een Zakjesmachine, een Sorteermachine en een Sealmachine. Daarnaast verrichten wij diverse handmatige in-, om- en verpakkingswerkzaamheden. Bij elke vorm van verpakken kan de verpakking voorzien worden van een label/sticker met barcode naar wens.

Naast de productverpakkingen kan ook gekozen worden waarin deze getransporteerd moeten worden dit kan zowel in de eigen doos terug als in de zwarte neutrale dozen van IQ Packing. Tevens bieden wij de mogelijkheid om de producten in meermalig fust te verpakken.

Door middel van innovatie proberen wij in te springen op de nieuwste trends binnen het verpakken van groente en fruit. Innovatief zijn is niet alleen maar innoveren in het machinepark maar ook door te kijken naar het gebruik van de schaaltjes, bakjes, zakjes en de folie. Hiervoor zijn wij regelmatig in gesprek met onze leveranciers.

Mocht u geïnteresseerd zijn of een specifieke wens hebben neem dan gerust contact met ons op.